Παναθηναϊκός: Το φαβορί για αντι-Παλάσιος στη ρεβάνς

Παναθηναϊκός: Το φαβορί για αντι-Παλάσιος στη ρεβάνς

Ο πρώτος αγώνας του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Πράγας σημαδεύτηκε από την άδικη αποβολή του Παλάσιος η οποία έκρινε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.

Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα καθώς οι Πράσινοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την μεγάλη ανατροπή την επόμενη Πέμπτη στο Απόστολος Νικολαϊδης.

Εκεί ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του καλύτερου παίκτη του ο οποίος αδικήθηκε από τον διαιτητή Μπουκέ, του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Την θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο 20χρονος δεξιός μπακ έχει κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και δείχνει ότι είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του δώσει ο προπονητής του.

Αυτό φάνηκε και στον χθεσινό αγώνα αφού λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο γήπεδο, δημιούργησε και τελείωσε μόνος του την μία και μοναδική ευκαιρία της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον χρησιμοποίησε σαν δεξί χαφ και το ίδιο αναμένεται να γίνει και την επόμενη βδομάδα στον επαναληπτικό της Λεωφόρου. με τον Βαγιαννίδη θα καλύπτει το κενό του τιμωρημένου Παλάσιος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News