Παναθηναϊκός: «Το είχαν επί Δώνη - Τι λένε οι παίκτες για Γιοβάνοβιτς»

Παναθηναϊκός: «Ματιές» στη Super League ενόψει του καλοκαιριού!

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σερέτης αναφέρεται στις σχέσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport:

Έχετε ακούσει κάποιον από τους παίκτες του Τριφυλλιού να μιλάει με αρνητικά σχόλια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς; Όχι. Ουδείς.

Δεν το κάνουν όλοι, μα όσοι αναφέρονται στον προπονητή τους, το κάνουν επειδή το θέλουν και αναφέρονται μόνο με θετικά σχόλια σ’ εκείνον και τη δουλειά του. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, του Χατζηγιοβάνη ο οποίος είχε μείνει και στον πάγκο στα πρώτα δύο ματς.

Συνεπώς: αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι στο Κορωπί γεννιέται και χτίζεται κάτι πιο “βαθύ” και ουσιαστικά συγκριτικά με ένα αποτέλεσμα σε ντέρμπι ή μία έξοδο στην Ευρώπη.

Όμως ακριβώς αυτά, τα θετικά αποτελέσματα, θα βοηθήσουν στον Παναθηναϊκό να ριζώσει αυτό που αναπτύσσεται: μία πολύτιμη, πιο στενή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, την οποία είχε το Τριφύλλι στον πρώτο χρόνο του Γιώργου Δώνη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News