Παναθηναϊκός: Το «χρυσάφι» για Κουρμπέλη και το νέο συμβόλαιο

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή της νέας χρονιάς!

Παναθηναϊκός: Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πέρασε μία πολύ άσχημη περίοδο αφού ο σοβαρός τραυματισμός του τον ταλαιπώρησε για σχεδόν 1,5 χρόνο.

Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα το οποίο έκανε τους πάντες να φοβούνται σχετικά με την κατάσταση που θα επιστρέψει ο παίκτης.

Ο Κουρμπέλης όμως δεν καταλαβαίνει από τέτοια και επέστρεψε γερός και δυνατός στα γήπεδα την περσινή σεζόν.

Μάλιστα, πρόλαβε να αγωνιστεί σε αρκετά ματς του Τριφυλλιού από τον Φεβρουάριο και μετά ενώ φέτος δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας αγωνιστεί σε όλα τους αγώνες της ομάδας του αλλά και με την Εθνική Ελλάδος.

Η πολύ καλή πορεία του από πέρσι τράβηξε τα βλέμματα πολλών ομάδων οι οποίες ενδιαφέρθηκαν το καλοκαίρι για την απόκτηση του με την Τραμπζονσπόρ να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να τον κάνει δικό της.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Τουρκίας έκανε 3! προτάσεις στους Πράσινους με την τελευταία να είναι ύψους 1.5 εκατ. ευρώ ωστόσο ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να πουλήσει τον αρχηγό του.

Εδώ να τονίσουμε, οι Πράσινοι θα πρέπει να προσέξουν καθώς το συμβόλαιο του Κουρμπέλη λήγει τον Ιούνιο του 2023 ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους Αιτόρ, Σένκεφελντ και Πέρεθ.

Πάντως, όσον αφορά τον Κουρμπέλη δύσκολα θα αποχωρήσει από την ομάδα καθώς πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας με σημαντικό ρόλο και στα αποδυτήρια.

Επιπροσθέτως, υπολογίζεται αρκετά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ και ο ίδιος αγαπάει την ομάδα καθώς βρίσκεται σε αυτή σχεδόν 6 χρόνια.

Η λογική λέει πως θα του γίνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με τον Κουρμπέλη να βρίσκεται στην ομάδα από τον Γενάρη του 2017 όμως το Τριφύλλι θα πρέπει να βιαστεί καθώς το όνομα του αρχηγού παίζει σε πολλά μπλοκάκια ξένων ομάδων.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News