Παναθηναϊκός: Το «χαρτί» που περιμένει για να αλλάξει το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Το «χαρτί» που περιμένει για να αλλάξει το ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου σχολίασε το θέμα της παραχώρησης του κλειστού ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ σχολίασε ότι «στις 19 Μαΐου πέρασε ο νόμος ότι θα έρθει το ΟΑΚΑ στα χέρια μας για τα επόμενα 50 χρόνια. Κάναμε κάποιους προγραμματισμούς, ώστε να γίνει καταπράσινο και να έχουν χτιστεί κάποιες σουίτες, όμως έχει πάει πίσω λόγω κάποιων αστοχιών που υπήρξαν.

Είμαι βέβαιος ότι από τη στιγμή που υπάρχει ο νόμος και η θέληση, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να έρθει στα χέρια μας και ο Παναθηναϊκός να έχει το γήπεδο που του αξίζει, εκεί όπου ανδρώθηκε, μεγάλωσε και πανηγύρισε τα έξι ευρωπαϊκά».


Εκείνο που απομένει είναι ένα χαρτί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αθλητισμού, με το οποίο το γήπεδο θα περνά και τυπικά σε πράσινα χέρια.

Ετσι, μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη οι πράσινοι θα μπορούν να προχωρήσουν σε σχετικές εργασίες, κάνοντας… καταπράσινο -και όχι μόνο- το ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News