Παναθηναϊκός: Το αύριο προβληματίζει πιο πολύ από το σήμερα

«Κλείνει» τις επόμενες ώρες ο προπονητής στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν πήγαινε πουθενά με τον Δημήτρη Πρίφτη στο τιμόνι του γι αυτό αποφασίστηκε η καρατόμησή του μαζί με τους θρύλους του συλλόγου που έγινε περισσότερο (νομίζουμε) για να ταραχθούν πολύ τα ύδατα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι παλιά καραβάνα, πολεμιστής, ξέρει καλά τον Παναθηναϊκό κι ως επιβλέπων τον Γιώργο Βόβορα θέλει ο πρωταθλητής να κοιτάξει στα μάτια τον βασικό του αντίπαλο στους τελικούς προσπαθώντας με «κλεφτοπόλεμο» (; ) να κλέψει την κούπα.

Ο Παναθηναϊκός του 2021-22 είναι μία ομάδα φτωχή κυριολεκτικά και μεταφορικά. Από το καλοκαίρι ξέραμε ότι για να κερδίσει τούτη την σεζόν ματς υψίστης σημασίας θα έπρεπε να του πάνε όλα (όλα όμως) δεξιά.

Ασύνδετος, εκτός ρυθμού, με τον προπονητή να έχει χάσει το έρεισμά του σε αποδυτήρια/εξέδρα ο πρωταθλητής δεν θα είχε την παραμικρή πιθανότητα απέναντι στον πεινασμένο Ολυμπιακό αν εξακολουθούσε να εμπιστεύεται τον Πρίφτη.

Η αλήθεια είναι πως το γκρίζο σύννεφο που κρέμεται πάνω από το ΟΑΚΑ δεν έχει να κάνει με το σήμερα, αλλά με το αύριο.

Όσοι έχουν τώρα τα πόστα στην ομάδα φέρουν μαζί τους ταμπέλα «προσωρινού» ενώ κανείς δεν εμπνέει τον κόσμο που βλέπει ξαναζεσταμένο φαγητό, εξέλιξη που δεν θα αλλάξει ούτε κι αν το τριφύλλι πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα. Αλλά γι αυτά έχουμε καιρό…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News