Παναθηναϊκός: Το απρόοπτο με Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: «Η ανανέωση - Το κλειδί για την αλλαγή του status του»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, καθώς προτιμήθηκε να προφυλαχτεί λόγω ενός μικρού προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους δεν είχε στη διάθεσή του τρεις παίκτες, οι οποίοι αποφασίστηκε σε συνεργασία Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ιατρικού τιμ να μην αγωνιστούν για προληπτικούς λόγους. Μέσα σ’ αυτούς ήταν και ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο στόπερ του Τριφυλλιού ένιωσε μια μικρή ενόχληση στη γάμπα και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί παρά να φορτωθεί με αγωνιστικά λεπτά, τα οποία θα μπορούσαν να του επιδεινώσουν το πρόβλημα. Παρ’ όλα αυτά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στο επόμενο φιλικό με την Πάφο.

Ακριβώς τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τους Σεμπαστιάν Πάλασιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με τους Ισραηλινούς καθαρά για προληπτικούς λόγους. Ο Αργεντινός εξτρέμ έχει επιστρέψει πλήρως μετά τη θλάση του κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Σλοβένος εξτρέμ ένιωσε τη Δευτέρα ένα σφύξιμο στη γάμπα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News