Παναθηναϊκός: Το απίστευτο στατιστικό στη νίκη κόντρα στη Βίρτους!

Παναθηναϊκός: Το απίστευτο στατιστικό στη νίκη κόντρα στη Βίρτους!

Το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και τις περισσότερες φορές η καλύτερη ομάδα στο παρκέ επικρατεί και στο τέλος του παιχνιδιού. Κάτι που είδαμε να συμβαίνει και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ σ’ ένα «must win» ματς για τους πράσινους. Οι γηπεδούχοι μάλιστα κατάφεραν να πάρουν την τρίτη τους νίκη στη φετινή Euroleague. Μπορεί να χρειάστηκε η παράταση, για να έρθει η νίκη, όμως η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν καλύτερη στο παρκέ στη συνολική διάρκεια του ματς.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε κι ένα τρομερό στατιστικό που έλαβε χώρα στο χθεσινό ματς. Οι πράσινοι σε 45 λεπτά που παίχτηκε μπάσκετ έκαναν μόλις 7 λάθη! Κάτι που δείχνει το πόσο συγκεντρωμένοι ήταν στο παιχνίδι και στο στόχο τους, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τη νίκη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News