Παναθηναϊκός: Το αλμυρό κασέ του Μανγκαλά

Παναθηναϊκός: Το αλμυρό κασέ του Μανγκαλά

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται να ενισχυθεί με αριστεροπόδαρο στόπερ, οπως έχει ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ένα απ’ τα ονόματα που έχουν προταθεί κι εξετάζεται απ’ τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Ελιακουίμ Μανγκαλά, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος απ’ τη Βαλένθια.

Δεν πρόκειται για «εύκολη» υπόθεση, καθότι έχει κασέ λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ και παράλληλα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι από ομάδες του Βελγίου και της Γαλλίας, ενώ σαφώς είναι ανασταλτικός παράγοντας και η “απουσία” του Παναθηναϊκού απ’ τα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.

Τις τελευταίες τέσσερις σεζόν κατέγραψε μόλις 31 συμμετοχές για τη Βαλένθια, την Μάντσεστερ Σίτι και την Εβερτον. Την περασμένη σεζόν έπαιξε για μόλις 320 λεπτά με τη Βαλένθια στη La Liga. Η Σταντάρ πούλησε τον Μανγκαλά το 2011 στην Πόρτο έναντι 6,5 εκατομμυρίων, η οποία αργότερα τον παραχώρησε για 40 εκατομμύρια στην Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News