Παναθηναϊκός: Το αφιέρωμα στο σπουδαίο Αντώνη Φώτση (vid)

Παναθηναϊκός: Το αφιέρωμα στο σπουδαίο Αντώνη Φώτση (vid)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα αφιερώματα στις μεγάλες στιγμές και μεταγραφές του παρελθόντος και σειρά παίρνει ο σπουδαίος Αντώνης Φώτσης.

Καθιερώθηκε στον Παναθηναϊκό και σε ηλικία 19 ετών, το 2000, πρωταγωνίστησε στον τελικό της Θεσσαλονίκης, στη δεύτερη κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τους “πράσινους”.

Ο Φώτσης έφυγε κι επέστρεψε τρεις φορές στον Παναθηναϊκό και κατέκτησε 19 τίτλους με το “Τριφύλλι”! Πιο συγκεκριμένα, πήρε τρεις φορές την Ευρωλίγκα, δέκα φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας κι άλλες έξι το κύπελλο.

Έχει πάρει επίσης το πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Ρεάλ και ήταν στις ομάδες της Εθνικής μας που πήρε τα μετάλλια σε Βελιγράδι (χρυσό το 2005 στο Ευρωμπάσκετ), Σαϊτάμα (ασημένιο το 2006 στο Παγκόσμιο) και Πολωνία (χάλκινο το 2009 στο Ευρωμπάσκετ).

Πληροφορίες Eurohoops

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News