Παναθηναϊκός: Το «4», η καθυστέρηση και το ΝΒΑ

Παναθηναϊκός: Πράγματα που πρέπει να κοπούν μαχαίρι με Ράντονιτς

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό καθώς εκκρεμεί μόνο η απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ.

Μετά από δύο καταστροφικές σεζόν το Τριφύλλι προχώρησε σε μελετημένες κινήσεις με σκοπό να αφήσει πίσω τον κακό του εαυτό και να ξαναχτιστεί σε γερές βάσεις.

Η μεταγραφή που απομένει για να κλείσει το Πράσινο ρόστερ είναι αυτή στην θέση 4. Ένα τεσσάρι το οποίο θα μπορεί να κατεβαίνει και στο τρία  υπό προϋποθέσεις.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν βιάζονται για την συγκεκριμένη μεταγραφή αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν σε δύο μήνες.

Σίγουρα οι αρμόδιοι έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους ανοικτά μήπως προκύψει κάποια καλή επιλογή όμως είναι δεδομένο ότι θα περιμένουν και τις ευκαιρίες οι οποίες θα παρουσιαστούν από το ΝΒΑ.

Έτσι όταν έρθει η ώρα, ο Ράντονιτς και οι συνεργάτες του θα ολοκληρώσουν και την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ομάδας για το φετινό καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News