Παναθηναϊκός: Το 12μηνο συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς και τα ντέρμπι

Εκνευρισμένος ο Γιοβάνοβιτς: «Έπαιξε με έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα η ΑΕΚ»

ιοβάνοβιτς και τα ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι έφτασε σε συμφωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αν κάτι αιφνιδίασε ήταν η σπουδή του Σέρβου να υπογράψει για ένα χρόνο, κάτι που δεν συνηθίζεται.

Στην πιάτσα λένε πως ακόμα και να πιστεύεις πολύ έναν τεχνικό, δύο χρόνια είναι ένας σημαντικός κύκλος για να αξιολογήσεις την δουλειά του, γι αυτό το μίνιμουμ χρονικό διάστημα που προτιμάται είναι συμβόλαια 2 ετών.

Σπάνια μεγαλύτερης διάρκειας αφού στην πράξη το μόνο που πετυχαίνεις κάνοντας ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο σε έναν προπονητή είναι να τον κάνεις πολύ σκληρό διαπραγματευτή, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και χρειαστείς να ψάξεις για κάτι διαφορετικό.

Ο προπονητής αν τα πάει άσχημα, θα πάρει την αποζημίωση και θα πάει να δουλέψει άλλου, με αυτόν τον τρόπο περισσότερα χρήματα θα βγάλει.

Όλα αυτά δεν τα σκέφτηκε καθόλου ο Ιβάν που ζήτησε να υπογράψει συμβόλαιο 12 μηνών για να δει αν υπάρχει χημεία με τον οργανισμό.

Αν πάρει τα ντέρμπι με Άρη και ΟΣΦΠ, κάτι μας λέει πως οι οπαδοί θα είναι… νυχθημερόν έξω από τον ΣΚΑΪ ζητώντας από την διοίκηση να του ανανεώσει το συμβόλαιο!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News