Παναθηναϊκός: Τμήμα σκάουτινγκ για 2-3... μεταγραφάρες ανά τριετία!

Βαθμολογία: Τετράδα και πάλι ο Παναθηναϊκός

Ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με τις ενισχύσεις της τελευταίας στιγμής ο Παναθηναϊκός ΟΦΕΙΛΕΙ να βοηθήσει τον προπονητή του προσφέροντας του ένα εξειδικευμένο τιμ συνεργατών που θα τσεκάρουν ολημερίς κι ολονυχτίς παίκτες.

Σκάουτινγκ λέγεται αυτό κι επιβάλλεται σε τριτοκοσμικές λίγκες σαν τη δική μας όπου για να προσελκύσεις ένα βαρβάτο όνομα πρέπει να πληρώσεις υπεραξία. Πόσοι παίκτες μετά από εξονυχιστικό έλεγχο έπιασαν Κορωπί τα τελευταία χρόνια;

Απειροελάχιστοι και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φόρεσαν τα πράσινα επειδή το μάτι του ειδικού που τους ανακάλυψε έκοβε. Οι περισσότεροι ήρθαν γιατί ο πρόεδρος εμπιστευόταν τον μάνατζερ που τον πρότεινε ή επειδή ο παίκτης ήταν φτηνός.

Σκάουτινγκ δεν είναι φυσικά η ανακάλυψη του Μπερνάρ και του Σποράρ που έκαναν πράγματα στην καριέρα τους σε καλές λίγκες. Αυτοί πριν έρθουν εδώ είχαν αποκτήσει όνομα κι είχαν βγάλει λεφτά.

Σκάουτινγκ ήταν ο Περέα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο Ν΄ Ντόι κι ο Σιμάο παλιότερα, παιδιά που το κλαμπ παρακολουθούσε μήνες. Αν από αυτούς κάποιος ξεπεταχτεί είναι βέβαιο ότι θα πουληθεί με τα τριπλά απ΄ όσα κόστισε όταν αγοράστηκε.

Δυο-τρεις τέτοιες περιπτώσεις να σου προκύπτουν ανά τριετία απόσβεσες στο πι και φι τα λεφτά που θα επενδύσεις για να στήσεις το τμήμα και να βοηθήσεις πολύ τον προπονητή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News