Παναθηναϊκός: Τίτλοι τέλους για δύο παίκτες;

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα, πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά»

Αναρωτιόμαστε γιατί έχει κλείσει τόσο πολύ το rotation κόντρα στην ΑΕΚ και παιδιά με συγκεκριμένα καλά στοιχεία σαν τον Μακ και τον Κασελάκη τους έχει εξαφανίσει.

Ο Αμερικανός είναι ο καλύτερος πασέρ του πρωταθλητή αλλά είναι ήδη τελειωμένος. Παρακινδυνευμένη η απόφαση σε σεζόν που δεν υπήρχε η δυνατότητα για σπατάλες, η επιλογή του ήταν low risk, high reward (αν “έβγαινε”) που λένε και στην πατρίδα του.

Έχει θέμα με περιττά κιλά, δεν είναι καν πόιντ γκαρντ, σίγουρα δεν είναι Μάικ Τζέημς αλλά ούτε και…Ντέργουιν Κίτσεν.

Το φάγωμα του Κασελάκη από την άλλη πλευρά πως δικαιολογείται; Η φετινή τιμιότατη παρέλαση του με την πράσινη φανέλα παραμένει σημείο αναφοράς για τον παίκτη κι ασφαλώς θα έχει περίοπτη θέση στο portfolio του μάνατζέρ του αφού το παιδί έφτασε κοντά 30 ετών για να πάρει μια ευκαιρία να δείξει ότι ανήκει σε τοπ επίπεδο, αφήνοντας μας άριστες εντυπώσεις με την προσαρμοστικότητα και την μαχητικότητά του.

Όταν ο Λεωνίδας νιώθει τα πόδια του γερά, θα σκοράρει, θα πηδήξει στις διεκδικήσεις, θα κλέψει μπάλες, θα τρέξει στον αιφνιδιασμό και θα πάρει σουτ, ακόμα κι αν δίπλα του έχει τον Χεζόνια και το Νέντοβιτς.

Κι όμως αμφότεροι απολαμβάνουν όλα τα παιχνίδια από τον πάγκο δίχως να παίζουν δευτερόλεπτο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News