Παναθηναϊκός: Τινάζει την μπάνκα με deal 10 εκατ. ευρώ - Η συμφωνία με Cosmote TV

Παναθηναϊκός: Τον θέλει η Cosmote TV - Πόσα χρήματα ζητάει ο Αλαφούζος

Μετά από δύο χρόνια στη NOVA o Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να… μετακομίσει φέτος στην έτερη συνδρομητική πλατφόρμα, καθώς οι συζητήσεις του με την Cosmote TV έχουν φτάσει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο κι όλα δείχνουν πως λίαν συντόμως επίκειται συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά για νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο, περιμένοντας παράλληλα τις τηλεοπτικές εξελίξεις σε επίπεδο Super League κι από τις πρώτες επαφές του με την Cosmote TV φάνηκε πως υπήρχε πεδίο συμφωνίας.

Οι δύο πλευρές άλλωστε, είχαν εξαιρετικές σχέσεις από το καλοκαίρι του 2020, όταν είχαν συμφωνήσει να ενταχθεί το -υπό δημιουργία- Panathinaikos TV στο «μπουκέτο» του συνδρομητικού καναλιού.

Η διαπραγμάτευση πλέον προχώρησε πολύ κι έφτασε στο όριο της συμφωνίας.

Η συμφωνία όμως θα επεκταθεί και η Cosmote TV θα έχει δικαίωμα να μεταδίδει όλες εκδηλώσει του Τριφυλλιού. Αυτό φυσικά θα γίνει με το αζημίωτο. Η υλοποίηση του συμβολαίου με το κανάλι θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό περίπου 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τη Livesport.

Ήδη οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει για τα έξι καλοκαιρινά ματς του Παναθηναϊκού, από τα τρία της Ολλανδίας, μέχρι τα επόμενα τρία που θα ακολουθήσουν κόντρα σε Μπασακσεχίρ (06/08), Απόλλωνα Σμύρνης (10/08) και Μίλαν (14/08).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News