Η άμυνα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο μέρος του αγώνα την Κυριακή ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.
Ο αντίπαλος συνεχίζει να είναι το φαβορί, έχει πιο πλήρες ρόστερ και το πλεονέκτημα έδρας, μα δεν γίνεται να μην βγάλεις το καπέλο στην κόουτς Καπογιάννη που έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα στα πλέι-οφ και μάλιστα με λειψό ρόστερ.
Ό,τι κι αν συμβεί, αυτή η ομάδα έχει συντελέσει ήδη ένα μπασκετικό θαύμα. Παίζοντας ουσιαστικά χωρίς σέντερ, και με την ψυχολογία στο ναδίρ από τις τρεις ήττες σε πρωτάθλημα/κύπελλο, πήρε τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς.
Απέδειξε ότι το “μαχητική ψυχή” δεν είναι απλά ένα σύνθημα, μα πραγματικότητα. Με κατά συνθήκη 4αρι τη Ριντ αν κατακτηθεί η πρωτιά θα μιλάμε για επίτευγμα που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει.
Δεν ξέρουμε αν θα πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα, μα για την τεράστια προσπάθεια των κοριτσιών να ανατρέψουν όλα τα σε βάρος τους δεδομένα αξίζουν πολλά εύσημα.
Υ.Γ Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά τον Τάφο του Ινδού και βοήθησε στη νίκη. Τι θα σκέφτονται άραγε οι παίκτριες του ΟΣΦΠ/Σουρμένων/Ελληνικού βλέποντας τις άδειες εξέδρες του ΣΕΦ και τις κατάμεστες του κλειστού της Λεωφόρου;
Δημήτρης Στρατής
Widget not in any sidebars