Παναθηναϊκός: Τι θα κρίνει το μπάτζετ της νέας σεζόν και την επιστροφή Γιαννακόπουλου

Η ανάρτηση Δ. Γιαννακόπουλου για κούπα και Ολυμπιακό (pic)

Τα έσοδα από τα εισιτήρια και το ΟΑΚΑ θα δείξουν τον δρόμο για το μπάτζετ της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Θα αλλάξει το οικονομικό του στάτους ο Παναθηναϊκός με κόσμο στα γήπεδα. Με πληρότητα σε πρώτη φάση από 50 έως 70% μέχρι να γίνουν οι εμβολιασμοί στον ελληνικό πληθυσμό, θα μαζευτούν πολύτιμα έσοδα για το Τριφύλλι.

Βεβαίως, αν δεν ανοίξουν οι θύρες για τον κόσμο, τότε, τα πράγματα δεν θα διαφοροποιηθούν δραματικά, σε σχέση με τα φετινά στάνταρντ.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εκείνος παραμένει στο παρασκήνιο του Παναθηναϊκού ως ιδιοκτήτης της ομάδας. Ό,τι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες με την Ευρωλίγκα, αποτελούν ένα… βήμα προς τα μπροστά για την επιστροφή του και στο προσκήνιο.

Από κει και πέρα, ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι το ΟΑΚΑ. Αν δοθεί εν τέλει για τις επόμενες δεκαετίες στον Παναθηναϊκό, τότε, ο δρόμο για την επιστροφή του «DPG» θα ανοίξει κατά πολλοίς…

Βέβαια, πιθανή συμφωνία για το ΟΑΚΑ< ίσως φέρει και πώληση των μετοχών, όπως έγραψε πρόσφατα η εφημερίδα Livesport.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News