Παναθηναϊκός: Τι θα κάνεις με το Νέντοβιτς;

ΕΚΤΑΚΤΟ - Δεν ξεκινάει στις 21:00 το ντέρμπι λόγω δακρυγόνων!

Οι κακές του εμφανίσεις στα πλέι-οφ είναι ικανές να του στερήσουν μια θέση στο ρόστερ του χρόνου;

Ο λόγος για τον Νεμάνια Νέντοβιτς (που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου) ο ερχομός του οποίου στις 13 Ιούλη 2020 χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό. Μιλάμε για παίκτη δοκιμασμένο, με 17 πόντους μ.ο στην Ευρωλίγκα που είχε μεν θέματα τραυματισμών, αλλά έδειχνε δώρο εξ ουρανού, μαθαίνοντας ότι το μπάτζετ θα πετσοκοβόταν.

Σε off season που χρήματα δεν περίσσευαν όπως τις προηγούμενες χρονιές, ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τον φημισμένο Σέρβο γκαρντ. Στο άκουσμα της είδησης τα συναισθήματα των φίλων της ομάδας ήταν ανάμεικτα, ακριβώς όπως είναι σήμερα.

Αιτία οι συχνοί τραυματισμοί τα τελευταία χρόνια που δεν τον αφήνουν σχεδόν ποτέ να βρει ρυθμό. Σήμερα το παλικάρι δεν βλέπεται, όχι μόνο απέναντι στους νεοφώτιστους μα και στα ματσάκια με τη Λάρισα.

Πέρσι έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμών αλλά και κορονοϊού, δεν μπόρεσε να κάνει δίδυμο με τον Μάριο Χεζόνια (αυτό το ντουέτο το περίμεναν πως και πως οι οπαδοί, αλλά…δεν), επιπλέον δεν παίζει άμυνα (την οποία αγαπά ο Αργύρης Πεδουλάκης) και (για τα σημερινά δεδομένα) κοστίζει πολλά.

Πέρσι η ατυχία τον έκανε να αισθάνεται πως έχει αφήσει ανολοκλήρωτες δουλειές, άλλωστε, δεν είχε συμμετοχή στην κατάκτηση του double στην Ελλάδα.

Φέτος με εξαίρεση το τρίποντο-βόμβα στο ΣΕΦ το φθινόπωρο δεν έχουμε πολλά να θυμόμαστε από εκείνον.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News