Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με την περίπτωση Μπουζούκη;

Μπουζούκης: Θα πάρει (επιτέλους) τα πάνω του;

Θα πάρει τελικά μεταγραφή ο Γιάννης Μπουζούκης; Το γεγονός ότι ο νεαρός παραμένει εξαφανισμένος από την πράσινη επικαιρότητα, εκεί όπου κατάφεραν να αναρριχηθούν παιδιά που δεν λογίζονταν βασικοί (Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Μπρινιόλι, Φακούντο) πρέπει να τον προβληματίσει.

Από το 2018 του έχουν δοθεί ένα σωρό ευκαιρίες και δεν τις έχει εκμεταλλευτεί. Ο πιτσιρικάς αν δεν θέλει να «καεί», θα πρέπει να δουλέψει με ατομικές προπονήσεις.

Σήμερα δεν έχει επιτάχυνση, δεν μπορεί να ξεφύγει από τον προσωπικό του φρουρό, έχει μικρό διασκελισμό και σε συνδυασμό με την αδυναμία του να προστατεύει μπάλα γίνεται στόχος στο πρέσινγκ.

Χάνει την μπάλα ακόμα και σε χώρους που δεν επιτρέπεται το λάθος, πράγματα ανεπίτρεπτα για μέσο που θέλει να κάνει καριέρα σε τοπ επίπεδο.

Σίγουρα κατά καιρούς δεν τον βοήθησε κι η ομάδα που του έδινε ρόλους (στα πλάγια) που δεν μπορούσε να υπηρετήσει, αλλά οι προσωπικές του ευθύνες για το τέλμα που έχει περιέλθει η καριέρα του είναι μεγαλύτερες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News