Παναθηναϊκός: Τι θα αλλάξει στο ρόστερ με Γιόβιτς

Στην Ελλάδα ο Γιόβιτς: Τι είπε για το ντεμπούτο του και την option στο συμβόλαιο

Η απόφαση να δοθεί στο Ντάριλ Μέικον και τον Χάουαρντ Σαντ Ρος ο ρόλος του βασικού πόιντ γκαρντ (με τον Πέρι να έπεται στις επιλογές) και να πλαισιωθούν οι παραπάνω με παίκτες που δεν είναι καθαροί δημιουργοί, δεν έχει αποδώσει.

Για την ακρίβεια, η απάντηση δίνεται από το ίδιο το τριφύλλι που εδώ και εβδομάδες ήταν στην αναζήτηση ενός καθαρού δημιουργού.

Τον τελευταίο το κλαμπ τον ψάχνει δύο (!) χρόνια λες κι ήταν δύσκολο να μαντέψεις ότι θα υπήρχε πρόβλημα αν δεν πήγαινες σε παίκτη-κόπια του Νικ Καλάθη αλλά πολύ φτηνότερό του. Μέχρι σήμερα τι έκανες; Εφερνες σουτέρ και τους έλεγες…οργάνωσε. Ε, πως να προσαρμοστούν οι διάφοροι Τζάκσον, Σάικς, Μακ, Μπρέι, Μέικον;

Οι πράσινοι είχαν εδώ και εβδομάδες ανοιχτές -για τα καλά- τις κεραίες τους, με την ελπίδα πως θα βρουν παίκτη που θα μπορούσε να βοηθήσει στην αναπροσαρμογή ρόλων στην περιφέρεια. Από τη στιγμή που το ταμείο είναι μείον έκαναν το προφανές επιλέγοντας το μέγα ρίσκο με τον Γιόβιτς.

Αν ο Στεφάν αντέξει το βάρος της ευθύνης, ο Χάουαρντ Σαντ Ρος και ο Ντάριλ Μέικον δεν θα επωμίζονται τόσο μεγάλο δημιουργικό βάρος, ο δεύτερος θα παίξει περισσότερο στο «2» παρά στο «1» και ο Κουβανός θα πάει στα…φτερά.

Η επιθυμία από την πράξη βέβαια απέχει αρκετά αυτή την ώρα, γιατί πρέπει να προσαρμοστεί ο Γιόβιτς ώστε να μπορεί να καλύπτει τις επιθυμίες του Δημήτρη Πρίφτη.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News