Παναθηναϊκός: Τι ώρα παίζει αύριο το δεύτερο φιλικό

Παναθηναϊκός: Τι ώρα παίζει αύριο το δεύτερο φιλικό

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Σάσαρι με 79-75 στο πρώτο διεθνές φιλικό στο τουρνουά στο Κάλιαρι.

Την ήττα με 79-75 κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι πήρε ο Παναθηναϊκός, ξεκινώντας με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στο φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στη Σαρδηνία!

Για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν ήταν διαθέσιμοι οι διεθνείς Παπαγιάννης, Γκριγκόνις, αλλά και ο Άντριους, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι και παρέμεινε προληπτικά εκτός.

Κορυφαίοι για τον Παναθηναϊκό οι Ντέρικ Γουίλιαμς (18π, 3 ριμπ, 3 κλεψίματα), Πάρις Λι (14π, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα) και Λευτέρης Ματζούκας (12π, 7 ριμπάουντ), ενώ 9 πόντους με 5 ριμπάουντ είχε ο Αρτούρας Γκουντάιτις.

Έτσι, μετά το αποψινό αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Βαρέζε στις 19.00, η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 111-86 την Αρμάνι Μιλάνο, στον αυριανό (11/9) μικρό τελικό του τουρνουά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News