Παναθηναϊκός: «Τι ισχύει με Μολέδο - Μεταγραφή έως την Τρίτη»

Όλα ανοικτά από Μολέντο, τι είπε στους συμπαίκτες του

Μια μεταγραφή μέχρι να φύγει η αποστολή για την Αυστρία εκτίμησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης ότι θα κάνει ο Παναθηναϊκός, ενώ «ξέκοψε» την πιθανότητα επιστροφή του Μολέδο.

«Αυτό που περιμένουμε είναι να έχει μια τουλάχιστον προσθήκη μέχρι την Τρίτη που θα φύγει η ομάδα για Αυστρία. Πιθανότατα θα είναι του χαφ, αλλά δεν αποκλείεται να αφορά και εξτρέμ ή στόπερ. Δεν υπάρχει κάτι από τον Παναθηναϊκό για τον Μολέδο, που γράφτηκε χθες στη Βραζιλία. Θέλει πολύ να γυρίσει αλλά δεν το βλέπω», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι o Σεπφ θα μείνει ελεύθερος από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, ναι μεν ο Γιοβάνοβιτς τον θέλει στο «τριφύλλι» αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι καινούργιο.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην διαφαινόμενη αποχώρηση του Αγιούμπ από τον Παναθηναϊκό, μετά και τις δηλώσεις του προπονητή της Φορτούνα Σιτάρντ.

Ενώ επισήμανε πως η Αλ Φατέχ απάντησε τελικά στους «πράσινους» ότι θα δώσει όλα τα λεφτά μπροστά για τον Βέλεθ, με την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται άμεσα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News