Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Χοσεϊνί - Πήρε θέση ο μάνατζερ του

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Χοσεϊνί - Πήρε θέση ο μάνατζερ του

Τις προηγούμενες μέρες, το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Ιράν, ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ελαφρύ προβάδισμα για τον διεθνή αμυντικό Ματζίντ Χοσεϊνί το συμβόλαιο του οποίου στην Τραμπζονσπόρ τελειώνει το καλοκαίρι.

Την περίπτωση του 24χρονου διεθνούς με το Ιράν (13 συμμετοχές), Ματζίντ Χοσεϊνί, φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για το προσεχές καλοκαίρι σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο της πατρίδας του «IRNA» και αναδημοσιεύτηκε σε ιταλικές ιστοσελίδες εξαιτίας του ενδιαφέροντος που έχει δείξει για την απόκτησή του η Σαμπντόρια.

Αναλυτικά οι Ιταλοί αναφέρουν: «Από το Ιράν: Ελληνικές σειρήνες για τον Χοσεϊνί. Ο Παναθηναϊκός είιναι μπροστά. Νέες φωνές μεταφοράς προέκυψαν για τον Ματζίντ Χοσεϊνί. Ο αμυντικός της Τραμπζονσπόρ που προσεγγίστηκε στο παρελθόν από τη Σαμπντόρια στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους καθώς και πιο πρόσφατα, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων ελληνικών συλλόγων.

Όπως ανέφερε το «IRNA», το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Ιράν της πατρίδας του, η ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανταγωνίζονται τον ποδοσφαιριστή. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος που ξεκίνησε επαφές με την Χοσεϊνί μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την εταιρία μάνατζερ Trebisonda».

Πήρε θέση ο μάνατζερ του

Ωστόσο, ο μάνατζερ του παίκτης προχώρησε σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα sdna.gr, με τις οποίες διέψευσε ενδιαφέρον από το τριφύλλι.

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε πως μιλάμε με τον Παναθηναϊκό. Για τον Χοσεϊνί ενδιαφέρεται από την Ελλάδα η ΑΕΚ και είμαστε σε συζητήσεις…» τόνισε ο Ιρανός ατζέντης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News