Παναθηναϊκός: Τι διδάσκει η ιστορία με τους δανεικούς

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0: Η κριτική των πρασίνων

Αν δοθούν τα περισσότερα λεφτά για στόπερ και εξτρέμ θα περισσέψει κάτι για ανασταλτικό χαφ ή θα ψάξει η ομάδα πάλι στην δεξαμενή των δανεικών;

Το αναφέρουμε επειδή η ιστορία διδάσκει πως είναι πάντοτε δύσκολο, τόσο για τον ποδοσφαιριστή που αποκτάται με… ενοίκιο όσο και για τον σύλλογο να απορροφήσει και να αξιοποιήσει σωστά έναν δανεικό που θα είναι μαζί σου μια σεζόν το πολύ.

Ο ποδοσφαιριστής με υποσχετική έρχεται σε μία ομάδα όπου δεν αποτελεί οικονομικό στοιχείο του συλλόγου και θα σου προσφέρει μόνο ό,τι παίξει έχοντας κιόλας στο νου να μην τραυματιστεί.

Συνεπώς καλό θα είναι να μην βρεθεί το τριφύλλι στην ανάγκη κανενός τέτοιου παίκτη. Βέβαια με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει επιβάλλει λιτότητα τα τελευταία χρόνια, τέτοια ώρα-τέτοια λόγια για κάθε προπονητή που προσπαθεί να κάνει την δουλειά του υπολειπόμενος κατά πολύ σε μπάτζετ των παραδοσιακών ανταγωνιστών του Παναθηναϊκού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News