Παναθηναϊκός: Τι απαντά ο Λουτσέσκου για το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Τι απαντά ο Λουτσέσκου για το Τριφύλλι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να προπονήσει κάποια ομάδα από τα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Όπως ενημερωθήκατε από το newspao.gr, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του Ρουμάνου προπονητή κι μόνο με αλυσιδωτές εξελίξεις που θα ευνοήσουν το Τριφύλλι, θα μπορέσει να προκύψει κάτι παραπάνω.

Το σημαντικότερο στην υπόθεση Παναθηναϊκού – Λουτσέσκου είναι πως η πράσινη πλευρά «καίγεται» να κλείσει τον επόμενο προπονητή (το πολύ μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες), ενώ ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει πρώτα, να εξετάσεις όλες τις επιλογές που έχει αυτή τη στιγμή. ή θα έχει μελλοντικά στη διάθεσή του.

Όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του προπονητή, εκείνος θέλει να βρει, πρωτίστως, κάποια ομάδα στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά δεν θα απέρριπτε πρόταση και από τις Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία.

Πάντως, ο διακαής πόθος του Γιάννη Αλαφούζου έχει δεχθεί «κρούση» και από ομάδες της Τουρκίας με πλουσιοπάροχα συμβόλαια (αλλά και από μερικές στον Περσικό Κόλπο). Ωστόσο, η προοπτική να συνεχίσει στη γειτονική χώρα δεν «ψήνει» τον ίδιο τον προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News