Παναθηναϊκός: Τι αλλάζει με Πονίτκα στο ρόστερ

«Νικητής και ηγέτης ο Πονίτκα!»

Παναθηναϊκός: Με τον ερχομό του Ματέους Πονίτκα το δίδυμο του Πολωνού με τον Μάριους Γκριγκόνις φέρνει ποιότητα, ποσότητα των βασικών του σπορ, καλό σουτ και μέγεθος στο τραπέζι με το Ντέγιαν Ράντονιτς να φιλοδοξεί να δημιουργήσει με τους πλέι-μέικερ ένα ισοσκελές τρίγωνο στην επίθεση στην κατεύθυνση της Ευκλείδειας Γεωμετρίας.

Ο Νέιτ Ουόλτερς είναι πιο δυνατός στο Pick & Roll σε σχέση με τον…Σαντ Ρος (σιγά το κατόρθωμα θα πείτε αφού ο Κουβανός δεν ήταν ποτέ πλέι-μέικερ) και με παιδιά που δίνουν οντότητα στο 2 και στο 3 οι πράσινοι θεωρητικά θα είναι καλύτεροι.

Ποιοτικά έχουν αναβαθμιστεί στο Μαρούσι, αρχικά φιλοδοξούν να είναι ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα και μετά βλέποντας και κάνοντας.

Αν τα πράγματα κυλήσουν ομαλά και η ομάδα αρχίσει να ρολάρει γνώμη μας είναι ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βάλει φωτιά στο ΟΑΚΑ ανανεώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού της που έχει κουραστεί με τις παλινωδίες των δύο τελευταίων ετών.

Το προπονητικό τιμ έχει κάμποσα όπλα στη διάθεσή του και για να παίξει ωραίο μπάσκετ και για να προσδώσει οντότητα στην άμυνα περιορίζοντας πολύ τα δημιουργικά ένστικτα του αντιπάλου, με ιδέες από τον πάγκο και δυναμισμό στο παρκέ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News