Παναθηναϊκός: Θυμίζει Βλαχοδήμο, τον θέλει η ΑΕΚ

ΑΕΚ για πιτσιρικά του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Χριστογεώργος παρότι είναι τρίτος στην ιεραρχία των πράσινων γκολκίπερ ενδιαφέρει σφόδρα την ΑΕΚ.

Ο μικρός έγινε επαγγελματίας υπογράφοντας συμβόλαιο στις 11 Ιουνίου 2018. Οι πράσινοι φοβήθηκαν μην τον χάσουν, καθώς το όνομα του είχε σημειωθεί στα μπλοκάκια ξένων σκάουτ, ενώ ο νεαρός γκολκίπερ θα μπορούσε, επειδή δεν είχε συμβόλαιο ερασιτέχνη αλλά εκπαιδευόμενου, να αποχωρήσει, με το τριφύλλι να παίρνει ελάχιστα τροφεία.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα. Ήταν βασικό στέλεχος της Κ17 και ο τότε προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Κώστας Παγανιάς, τον είχε ξεχωρίσει λόγω της σωματοδομής του και των τεράστιων άκρων του και τον ανέβασε σε αρκετές προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που τον ζουν τα τελευταία χρόνια στο «Καλαφάτης» και έχουν άριστη εικόνα για τα προσόντα του, αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι τα εξής:

-Έχει φοβερή ελαστικότητα και θυμίζει σε αυτό το κομμάτι, αρκετά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

-Έχει άριστη τεχνική κατάρτιση, στοιχείο πολύ σημαντικό για τον τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μπορεί να παίξει σωστά και με τα δύο πόδια.

-Διαθέτει εξαιρετική σωματοδομή. 1.90, σωστά γυμνασμένος.

-Είναι δουλευταράς και μέχρι στιγμής δείχνει εξαιρετική νοοτροπία στις προπονήσεις.

Για να δούμε αν η ομάδα …καταφέρει να χάσει ακόμα ένα ταλέντο της ακαδημίας της!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News