Παναθηναϊκός: Θυμηθείτε τον Παλάσιος πριν «σχολιάσουμε» τον Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: MVP το... μεταγραφικό buzzer beater της χρονιάς

Παναθηναϊκός: Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που το βιογραφικό τους δίνει τη δυνατότητα να γίνουν βασικοί και υπάρχουν και παίκτες που εξαιτίας του βιογραφικού τους πρέπει να δίνουν συνεχώς εξετάσεις, γιατί το βάρος του, τους καταπιέζει.

Δεν ξέρουμε πόσοι έχετε τσεκάρει το βιογραφικό του Μπερνάρ: θα εντυπωσιαστείτε.

Ο τύπος έχει συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, στην Εβερτον και στο ουκρανικό πρωτάθλημα που πάντα πλήρωνε ακριβά τους ξένους του. Αποκτήθηκε με ένα σωρό χρήματα από την Σαχτάρ (25.000.000 ευρώ), πέρασε από την Πρέμιερ Λιγκ, πήρε τίτλους στη χώρα του με την Ατλέτικο Μινέιρο, αγαπήθηκε από τους συμπατριώτες του, πρόβαρε τη φανέλα της σελεσάο.

Φυσικά δεν ήταν όλα ρόδινα για εκείνον, στο εξωτερικό δεν βρήκε εύκολα θέση βασικού, αλλά πάντα πρέπει να βλέπει κανείς το επίπεδο της κάθε λίγκας αλλά και ποιους είχε στην ίδια ομάδα ως ανταγωνιστές για μια θέση στην ενδεκάδα.

Το ότι τον διάλεξαν τόσοι ποδοσφαιράνθρωποι για τις ομάδες του είναι σημαντικό, δείχνει ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή μαζί του και να μην βιαστούμε να τον αναθεματίσουμε αν τίποτα δεν του πιάνει στο ξεκίνημά του. Θυμηθείτε τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News