Παναθηναϊκός: Θετικός ξανά ο Πούχατς (vid)

Παναθηναϊκός: Θετικός ξανά ο Πούχατς (vid)

Ο Τιμοτέους Πούχατς ήταν για μία ακόμα φορά εξαιρετικός δείχνοντας πως θα βοηθήσει αρκετά τον Παναθηναϊκό ενόψει της δύσκολης κι απαιτητικής συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στον Βόλο προκειμένου να βγάλει την… υποχρέωση και να βρεθεί κι επίσημα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού άλλωστε ήταν ένα πολύ καλό μαξιλαράκι, προκειμένου οι πράσινοι να κάνουν διαχείριση και να μη ζοριστούν για την πρόκριση.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να πάρει και δεύτερη νίκη απέναντι στην Βόλο (0-2) κι έτσι προκρίθηκε με συνολικό σκορ 5-0 δείχνοντας την ανωτερότητά του. Από εκεί και πέρα το θετικό για τον Σέρβο τεχνικό ήταν πως με τη σειρά να έχει κριθεί, τότε μπορούσε να ρίξει στη μάχη ορισμένους νέους παίκτες.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Τιμοτέους Πούχατς, ο οποίος έκανε τη δεύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Τριφυλλιού και την πρώτη του στο Κύπελλο αλλά κι ως βασικός. Ο Πολωνός αριστερός μπακ και με τον Λεβαδειακό είχε δείξει σ’ αυτά τα περίπου δέκα λεπτά που αγωνίστηκε πολύ καλά στοιχεία, ενώ και στο ματς με τον Βόλο ήταν θετικότατος.

Ο Πούχατς ήταν ορεξάτος και είχε πολλές ενέργειες σε άμυνα κι επίθεση, οι οποίες έδωσαν λύσεις στην ομάδα του. Μοναδικό τού λάθος σε όλο το ματς ήταν η φάση που έχασε τη μπάλα κι έκανε φάουλ σε επικίνδυνη θέση έξω από την περιοχή. Αρχικά δόθηκε πέναλτι αλλά το VAR διόρθωσε την παράβαση.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News