Παναθηναϊκός: Θετικός σε ανανέωση με καλύτερους όρους

Έτοιμος για νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό!

Πέρα από τις μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τους παίκτες που κάνουν την διαφορά στο ρόστερ του με σκοπό ο βασικός κορμός της ομάδας να παραμείνει αναλλοίωτος.

Μία τέτοια περίπτωση είναι του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός είναι ένας εξαιρετικό αμυντικός που προσθέτει εμπειρία και ασφάλεια στην άμυνα του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, στόχος της ομάδας είναι να υπάρξει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του παίκτη καθώς αυτό λήγει σε ένα χρόνο και οι ιθύνοντες του Συλλόγου θέλουν να προλάβουν τυχόν μνηστήρες που θα ενδιαφερθούν για τον παίκτη.

Ο 31χρονος αμυντικός ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει δεθεί με την ομάδα και είναι θετικός στο να παραμείνει.

Σκοπός της διοίκησης είναι το συμβόλαιο του Σένκεφελντ να επεκταθεί μέχρι το 2025 με αυξημένες απολαβές. Ευχής έργο θα είναι η υπόθεση του Ολλανδού να κλείσει το συντομότερο δυνατόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News