Παναθηναϊκός: «Θέλει να κρατήσει Παπαπέτρου-Μήτογλου - Ποια τα δεδομένα»

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη

Η εμφάνιση των Παπαπέτρου και Μήτογλου στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι επανέφερε στο προσκήνιο τη σημασία που έχει η παραμονή τους μετά το τέλος του συμβολαί9ου τους το καλοκαίρι.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού, Δημήτρης Κοντός ανέλυσε τα δεδομένα των δύο υποθέσεων στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η βούληση του Παναθηναϊκού να κρατήσει Παπαπέτρου και Μήτογλου είναι δεδομένη και τα παιδιά δεν θα ήθελαν να φύγουν από έναν κανονικό Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι διοικητικά ο Παναθηναϊκός και ποιο θα είναι το μπάτζετ γιατί υπάρχουν και οι υποθέσεις Χεζόνια και Νέντοβιτς. Είναι πάρα πολύ νωρίς, παίκτες όπως ο Παπαπέτρου θα θέλουν να δουν πώς θα είναι και ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν. Αν προκύψει το ΝΒΑ για τον Μήτογλου, θα είναι πολύ δύσκολο να μείνει στην Ευρώπη. Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή έχει στο μυαλό του τον Παναθηναϊκό και το ΝΒΑ», τόνισε.

Όσο για την παρουσία του Μάριο Χεζόνια, στάθηκε στον τρόπο που τον διαχειρίζεται ο Όντεντ Κάτας. «Ο Κάτας κρατά τα ηνία καλά στην ομάδα. Μετά από ένα τραβηγμένο σουτ του Χεζόνια χθες, τον τράβηξε στον πάγκο και όταν επέστρεψε ήταν πολύ πιο μετρημένος. Ο Κροάτης χθες πατούσε πολύ πιο γερά ως μέλος της ομάδας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News