Παναθηναϊκός: «Θέλει να φέρει τον ΧαλίλοΒιτς ο Αλαφούζος»

Παναθηναϊκός: «Θέλει να φέρει τον ΧαλίλοΒιτς ο Αλαφούζος»

Το όνομα του Άλεν Χαλίλοβιτς παίζει τις τελευταίες ώρες για τον Παναθηναϊκό, με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδα να βάζει στο… παιχνίδι και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Πιο συγκεκριμένα, η Sportday αναφέρει ότι «στον Αλαφούζο φωτό έχει μπει για τα καλά η ιδέα να φέρει τον Κροάτη. Κάποιος είπε στον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού ότι ο Κροάτης μπορεί να γίνει νέος Μπεργκ. Γενικά πάντως στον Παναθηναϊκό απ’ τα χρόνια του Βαρδινογιάννη είχαν μία μεγάλη αδυναμία στους Κροάτες. Οπότε όλα μπορούν να συμβούν. Αρκεί βέβαια να το αποφασίσει και ο παίκτης διότι παρά την κατρακύλα της καριέρας του το παλικάρι εξακολουθεί και μεγαλοπιάνεται».

Στα 17 ο Άλεν Χαλίλοβιτς πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντί 5 εκατ. ευρώ. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη κι αντάξια των προσδοκιών για τον 25χρονο σήμερα μεσοεπιθετικό, ο οποίος πάντως πρόλαβε σε αυτά τα χρόνια να περάσει από Αμβούργο, Σπόρτινγκ Χιχόν, Λας Πάλμας, Μίλαν, Σταντάρ Λιέγης, Χέρενφεν κι εσχάτως την Μπέρμιγχαμ (Τσάμπιονσιπ), από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Την περασμένη σεζόν ο δέκα φορές διεθνής με την Ανδρών της Κροατίας (κι όλες τις μικρές εθνικές), μέτρησε 17 συμμετοχές (1 γκολ) στην Τσάμπιονσιπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News