Παναθηναϊκός: Θέλει Μήτογλου... πίσω του!

Παναθηναϊκός: Θέλει Μήτογλου... πίσω του!

Μια ομάδα που χτίζεται τρία χρόνια νίκησε στο σουτ σύνολο που χτίζεται 3 μήνες και σήμερα βλέπουμε τις πρώτες του δυνατότητες μέσω μοιρασιάς ρόλων.

Από τη στιγμή που δεν τους …σκότωσες όσο πελάγωναν, τους άφησες να πάνε το ματς εκεί που ήθελαν και στο τέλος να πάρουν και την (αναμενόμενη) βοήθεια από τους ρέφερι που έπαιξαν έδρα.

Για τη συνέχεια η ομάδα θα χρειαστεί να δώσει στηρίγματα σε Μπέικον-Ουίλιαμς. Ο Ντουέιν δίνει άλλη διάσταση στην ομάδα καθώς είναι “δολοφόνος” αλλά και απρόβλεπτος.

Χρειάζεται πίσω του ως ενίσχυση τον υγιή Γκριγκόνις, ίσως κάποια στιγμή τον Αντριους ενώ υπάρχει και το όπλο που λέγεται Νίκος Παππάς.

Ο Γουίλιαμς δεν έχει αλλαγή στο “4”, την Δευτέρα δεν εμφανίστηκε στο παρκέ αλλά αλίμονο αν έχουμε παράπονα από δαύτον, τόσο καιρό παίζει στα κόκκινα. Αυτός χρειάζεται πίσω του έναν… Μήτογλου.

Παρά την 9η σερί ήττα του από αυτούς, ο Εξάστερος άφησε υποσχέσεις ότι χτίζεται, ατσαλώνεται και επιστρέφει…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News