Παναθηναϊκός: Θέλει... Μαντζούκα ο Ιωνικός για Χουγκάζ!

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Χουγκάζ!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Νίκο Χουγκάζ, με τους “πράσινους” να ολοκληρώνουν τις συζητήσεις με τον Ιωνικό Νίκαιας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ (20, 2μ.08) από τον Ιωνικό Νίκαιας με τις συζητήσεις των δύο ομάδων να βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Οι “πράσινοι” έχουν καταθέσει την πρότασή τους για την αγορά του διεθνή φόργουορντ από την ομάδα της Νίκαιας και όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα τον κάνει δικό του.

Προκειμένου ο νεαρός παίκτης να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βρει μεγαλύτερο ρόλο, είναι πιθανό να δοθεί ως δανεικός στην ομάδα της Νίκαιας για ένα χρόνο.

Αντιπρόταση από την ομάδα της Νίκαιας

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωνικός, σύμφωνα με το sportime.gr, έχει ζητήσει από τον Παναθηναϊκό μέσα στο πακέτο της συμφωνίας να βρίσκεται και ο Μαντζούκας. Να αγωνιστεί δηλαδή υπό τη μορφή δανεισμού, τη σεζόν 2021-2022 στον Ιωνικό, παρέα με τον Χουγκάζ. Από τον Παναθηναϊκό ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση επί του θέματος.

Ο Χουγκάζ έκανε καταπληκτική χρονιά με τον Ιωνικό έχοντας μέσο όρο 10.7 πόντους (45.3% στο δίποντο, 41.4% στο τρίποντο, 75.7% στις βολές), 6.5 ριμπάουντ ανά 25:15 λεπτά συμμετοχής σε 22 αγώνες της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News