Παναθηναϊκός: Θα υπάρξει κάτι κοντινό του στην μεταγραφική περίοδο;

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος σήμερα δεν μπορεί να εγγυηθεί τα γκολ που δίνει ο Μαουρίσιο, ωστόσο είναι ένα παιδί που παίζει σε μεγαλύτερη ένταση από τον Βραζιλιάνο.

Ο νεαρός μαζί με τον Βιγιαφάνιες έστησαν στο ματς με τον Αρη ένα στρατηγείο στη μεσαία γραμμή κι αναλόγως των εμπνεύσεών τους κινούσαν τους συμπαίκτες τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (αφού προσπαθεί να απαλλάξει τους παίκτες από το στρες του ΠΡΕΠΕΙ που υπάρχει δεκαετίες σε αυτή την ομάδα) θα κοιτάξει μελλοντικά να φέρνει τα ματς σε μια κατάσταση η οποία θα ευνοεί την ομάδα ώστε αυτή να βάζει στο γκαζόν ευκολότερα, γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα τα όπλα της.

Fast pace λοιπόν για τον Παναθηναϊκό, κάτι που από τους υπάρχοντες χαφ μονάχα ο Έλληνας μπορεί να εγγυηθεί. Οι άλλοι είναι σβέλτοι στο νου, όμως, μην γελιόμαστε, το άθλημα έχει πάει στα πνευμόνια και στην ευχέρεια να καλύπτεις αποστάσεις σε λίγα δευτερόλεπτα.

Στο να ψάχνεις το ανοιχτό γήπεδο, την τρανζίσιον επίθεση, αναζητώντας τα …καλά σουτ και τις προσπάθειες τα οποία θα βάλουν …φωτιά στην εξέδρα και θα δώσουν φτερά στα πόδια των τριφυλλοφόρων, με εύκολες και συνεχείς φάσεις που σε βοηθούν να πάρεις εξ αρχής το τιμόνι του παιχνιδιού.

Για όλα τα παραπάνω ο νεαρός συμπατριώτης μας είναι…ταμάμ και περιμένουμε να δούμε αν θα προκύψει κάτι κοντινό του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News