Παναθηναϊκός: «Θα τεθεί θέμα προπονητή, αν..»

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 68-71: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, αφού σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο, πολλές ήττες και με κακές εμφανίσεις σε πολλές περιπτώσεις. Η εικόνα του στην Κωνσταντινούπολη ήταν τραγική.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι η ομάδα δείχνει να το παρατάει το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά. Είναι ένα μεγάλο ζήτημα, πρέπει να τραβήξει αυτιά και ο προπονητής. Περιμέναμε από τον Ράντονιτς να παρουσιάσει μια ομάδα που θα παλεύει, αλλά δεν το βλέπουμε αυτό μέχρι στιγμής».

Είναι ένα ματς ζωής και θανάτου. Πρέπει να το πάρει ο Παναθηναϊκός, γιατί θα κρίνει πολλά και για πολλούς. Νομίζω ότι θα τεθεί και ζήτημα προπονητή, αν η εικόνα είναι ανάλογη με της Φενέρμπαχτσε», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Γκριγκόνις είναι σίγουρα έξω για τους «πράσινους» ενώ η παρουσία του Καλαϊτζάκη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News