Παναθηναϊκός: Θα μπορούσε να μείνει ως 3ος φορ ο Μακέντα;

Μακέντα: «Δεν κοιμήθηκα τρία βράδια πριν τον τελικό»

Παναθηναϊκός: Ο Φεντερίκο Μακέντα μάλλον θα νοσταλγεί την Ελλάδα.

Ο Ιταλός φορ τα έχει βρει δύσκολα στην Ανκαραγκουτσού στην Τουρκία, όπου η ομάδα του δεν πάει καθόλου καλά (18η).

Στο Κορωπί ο Κίκο ήταν βασιλιάς, είχε συμβόλαιο 600.000 ευρώ το χρόνο, ήταν αποδεκτός από όλους τους συμπαίκτες του κι η συμπάθεια του ιδιοκτήτη που πέρσι του ανέβασε τις αποδοχές.

Θα μπορούσε να μείνει στο ρόστερ ως τρίτος φορ αν δεν έμοιαζε με ποδοσφαιριστή καταπιεσμένο στο κορμί του. Το σώμα του είναι για να δίνει μάχες στις περιοχές και να πηγαίνει σε προσωπικές μονομαχίες αλλά ο ίδιος με μπόι ου ακουμπά το 1.90 και με μια αναπτυγμένη τεχνική ήταν φορές που ήθελε να κάνει τον… ζογκλέρ.

Η αλήθεια είναι πως έχει έφεση και ποικιλία στην πρώτη ντρίπλα, μπορεί να περάσει με όλους τους τρόπους τον αντίπαλο του. Το πρόβλημα του είναι πως μένει εκεί, δεν έχει τελειώματα και τα νούμερα του είναι φτωχά για φορ.

Του αρέσει να κινείται έξω από την περιοχή παρά μέσα σε αυτήν και για αυτό τον λόγο γούσταρε να παίζει σε στιλ δεύτερου επιθετικού. Μόνο που αυτό τον τύπο παιξίματος δεν τον είχε καθόλου στο νου του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News