Παναθηναϊκός: Θα ήταν μεγάλο πρόβλημα η μη ανανέωση του συμβολαίου

Σειρήνες μέσω... Red Bull για Αλεξανδρόπουλο!

Καλό νέο ότι ανανέωσε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αφού δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί του χρόνου ο Δημήτρης Κουρμπέλης την φυσιογνωμία του οποίου έχουμε …ξεχάσει.

Πολλά παιχνίδια φέτος χάθηκαν άδοξα επειδή κυρίως στο 2ο ημίχρονο οι μεσοαμυντικοί δεν μπόρεσαν να αντέξουν το πρέσινγκ των αντιπάλων. Οι λόγοι που υπήρχε το συγκεκριμένο πρόβλημα έχουν να κάνουν με τις ατομικές ικανότητες των ποδοσφαιριστών αλλά και διότι η δυάδα Μαουρίσιο-Σανκαρέ έχει μεν δυνατότητα να κρατήσει μπάλα με σιγουριά και να προσφέρει ανάσες μα η θέση που παίζουν απαιτεί επιστροφές κι αμυντικές βοήθειες.

Άμα δεν μαρκάρεις τότε αναγκάζεις τον μικρό και το Νιάς να παραστήσουν τους υπεράνθρωπους. Δεν κατηγορούμε τον Λάζλο Μπόλονι που ξεζούμισε τόσο καιρό τον Βραζιλιάνο, η απουσία του κάπτεν ήταν δυσαναπλήρωτη και δεν υπήρχε άλλος χαφ στο ρόστερ που να μπορεί να ανταπεξέλθει με μπάλα και χωρίς αυτή έστω κι αν ο Βραζιλιάνος δεν τρομάζει κιόλας τον αντίπαλο με την ανασταλτική του προσφορά.

Ωστόσο απ΄ όλους τους μέσους αυτή τη στιγμή στο ρόστερ ο Αλεξανδρόπουλος είναι εκείνος που έχει το μεγαλύτερο ταβάνι αφού δύναται να ελευθερώσει τον συμπαίκτη του, να προσφέρει λύσεις στην πρώτη πάσα χωρίς να φοβάται το πρέσινγκ, αφού βρίσκεται παντού.

Θα ήταν μεγάλο πρόβλημα η μη ανανέωση μαζί του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News