Παναθηναϊκός: «Θα γίνουν πολλές αλλαγές»

Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: «Ψάχνει ήδη παίκτες ο Γιοβάνοβιτς»

Στις αρκετές αλλαγές που θα συντελεστούν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» υπογράμμισε την πολύ καλή εντύπωση που υπάρχει στο πρόσωπο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από πλευράς «τριφυλλιού», ενώ αναφέρθηκε και στην αρνητική απάντηση που είχαν πάρει τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν μόλις χτύπησαν την πόρτα του Σέρβου τεχνικού.

«Η εντύπωση που έχει αφήσει o Γιοβάνοβιτς στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή, ξέρει το μέγεθος του Παναθηναϊκού.

Προσωπικά, θεωρώ ότι στόχος πρέπει να είναι δούμε μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Να δώσει μια ταυτότητα. Αν κάνεις λογικά ποδοσφαιρικά πράγματα, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Φυσικά, πρέπει να έρθουν 5-6 παίκτες πρώτης ποιότητας. Θέλει τουλάχιστον ένα εξτρέμ να κάνει τη διαφορά. Να δούμε ποιοι θα αποχωρήσουν. Θα γίνουν πολλές αλλαγές. Αλλά πρέπει να τους δει ο Γιοβάνοβιτς. Και πριν έρθει και τώρα που είναι στην Ελλάδα βλέπει παιχνίδια.

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Η μία να είσαι στα αζήτητα και η άλλη να σου έρχονται προτάσεις και να μην πηγαίνεις. Με τον Γιοβάνοβιτς συνέβη το δεύτερο. Τον χειμώνα τον ήθελε και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, όταν έφυγαν οι Πογιάτος και Καρέρα, αντίστοιχα. Στον Παναθηναϊκό είχε απαντήσει ότι δεν θέλει να αναλάβει μεσούσης της σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάσος Νικολογιάννης.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις με τις περιπτώσεις ανανεώσεων των Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και Γιάννη Μπουζούκη: «Νομίζω του Αλεξανδρόπουλου θα τελειώσει θετικά. Το θέμα ήταν στη ρήτρα, αλλά νομίζω ότι θα τελειώσει θετικά. Είναι μια από τις πρώτες εκκρεμότητες. Όλοι οι προπονητές μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια. Ο Μπουζούκης είχε μια κακή χρονιά, μετά από δύο καλές που είχε κάνει. Σε κάθε περίπτωση δεν τον πίστεψαν οι προπονητές του. Η σημαντική σεζόν είναι η επόμενη, στο τέλος της οποίας τελειώνει και το συμβόλαιό του».

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News