Παναθηναϊκός: Θα είναι αυτός ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

Παναθηναϊκός: Αρχή από την άμυνα με μεταγραφή στόπερ και... τερματοφύλακα

Από την εποχή του…Γιάτσεκ Γκμοχ την διετία 1984-1985 ο Παναθηναϊκός αναζητά ΤΟΝ προπονητή που θα παίξει μεγάλο ρόλο στη γιγάντωση του brand και το περαιτέρω άνοιγμά του στις παγκόσμιες αγορές.

Αυτός που θα εξελίξει στρατηγικά το ρόστερ, που θα δουλέψει τα ταλέντα και θα βελτιώσει το status των πιο έτοιμων παικτών.

Που θα κάνει στοχευμένες μεταγραφές χωρίς να περιμένει την …σαβούρα που περιμένουν κάθε χρόνο να ξεφορτώσουν στην αγορά τα γραφεία των μάνατζερ.

Εκείνον που θα απεγκλωβιστεί από την ανάγκη της ομάδας να ποντάρει σε «γυάλινους» παίκτες.

Εκείνος που θα εξελίξει ακόμα και βετεράνους με τον τρόπο δουλειάς του. Αυτός που (το πιο σημαντικό), θα φέρει στο τριφύλλι μια μοναδική ταυτότητα.

Που θα εφαρμόσει τακτικές εμπνεύσεις, τομές, δημιουργία χώρων, playmaking από τη γραμμή της άμυνας, νέα διάσταση στο παιχνίδι από τα άκρα και νεοτερισμούς που θα αποσυντονίζουν τελείως τον αντίπαλο. Θα είναι ο ΕΝΑΣ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News