Παναθηναϊκός: Θα έχει δεύτερη ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτεί

Παναθηναϊκός: Θα έχει δεύτερη ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτεί

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν ο παίκτης που άρεσε περισσότερο στο χορτάρι της Τούμπας την Τρίτη το βράδυ.

Η μεγαλύτερη μερίδα του Τύπου στάθηκε στη βλακεία του Μακέντα που απέφερε την αποβολή του και την προβληματική χημεία στα μετόπισθεν, μα οι δικές μας σημειώσεις ξεκίνησαν με το μεγαλύτερο ταλέντο που βγήκε από το Κορωπί τα τελευταία χρόνια.

Για τον ταλαντούχο μπακ-χαφ γράφουμε από τότε που άρχισε το νταραβέρι του με την Ίντερ το 2020.

Προ διετίας σταθήκαμε στο πόσο ζωτικό για αυτόν θα ήταν να σηκώσει λίγο το βλέμμα του και να δει περισσότερο την προοπτική κι όχι την ανάγκη να γεμίσει ευρώ ο λογαριασμός του.

Εν τέλει την έκανε τη μεταγραφή σε τοπ κλαμπ, αυγάτισε τις καταθέσεις του μα από την άλλη ξέχασε πως είναι το σχήμα της μπάλας, επιστρέφοντας στην πατρίδα με χαμηλωμένα φτερά.

Στο «ασφαλές» περιβάλλον του τριφυλλιού και με προπονητή που έχει μεθοδολογία/τρόπο, ο νεαρός μπορεί του χρόνου να αρχίσει να εμφανίζεται όλο και πιο τακτικά στις αποστολές της πρώτης ομάδας.

Είναι σύγχρονος παίκτης με σωματικά στοιχεία Γιούρκα που θα μετακινήσει σωστά τη μπάλα και θα βγει πολλάκις μπροστά.

Αυτή του η χρησιμότητα «βάλτωσε» στο εξωτερικό αφού οι Ιταλοί άρχισαν να τον δανείζουν δεξιά και αριστερά και το κίνητρό του «έσβησε».

Ο Παναθηναϊκός του έδωσε την δεύτερη ευκαιρία, το θέμα είναι να την εκμεταλλευτεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News