Παναθηναϊκός: Θα δει... ήσυχος κι αναπαυτικά το Μουντιάλ!

Παναθηναϊκός: Προετοιμασία και φιλικά - Το πρόγραμμα στη διακοπή

Ο Παναθηναϊκός είναι από τις ελληνικές ομάδες που θα απολαύσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς δε θα υπάρχει κανένα άγχος για πιθανό τραυματισμό κάποιου ποδοσφαιριστή του.

Οι πράσινοι όταν έστηναν το καλοκαίρι την ομάδα ήξεραν πως το χειμώνα θα υπάρξει διακοπή λόγω της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο μυαλό του σκεφτόταν πως καλό θα ήταν να μην έχει παίκτες που θα κληθούν στο Κατάρ κι όντως στην πορεία της μεταγραφικής περιόδου το κατάφερε.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει διεθνείς ποδοσφαιριστές, ωστόσο κανένας απ’ αυτούς δε θα βρεθεί στο Κατάρ, για να εκπροσωπήσει τη χώρα του. Για παράδειγμα η Ελλάδα με τη Σλοβενία δεν είναι στη μεγαλύτερη διοργάνωση του ποδοσφαίρου σε εθνικό επίπεδο κι έτσι οι αντίστοιχοι διεθνείς εκτός των φιλικών δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις.

Αυτό σημαίνει πως το Τριφύλλι θα απολαύσει δίχως άγχος και αναπαυτικά το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ο φόβος για πιθανό τραυματισμό ή έξτρα κόπωση κάποιου παίκτη δε θα υπάρχει. Παράλληλα στη μίνι χειμερινή προετοιμασία που θα γίνει στην Πάφο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του προκειμένου να δουλέψει όσο καλύτερα μπορεί.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως τις περισσότερες εκπροσωπήσεις στο Μουντιάλ από ομάδες της Super League, της έχει η ΑΕΚ. Στον αριθμό είναι πέντε και ο λόγος γίνεται για τους Ντομαγκόι Βίντα (Κροατία), Εχσάν Χατζισαφί (Ιράν), Μιλάντ Μοχαμάντι (Ιράν), Ορμπελίν Πινέδα (Μεξικό), και Νταμάν Σιμάνσκι (Πολωνία).

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Ολυμπιακός με τέσσερις. Δηλαδή τους Πιερ Κουντέ (Καμερούν), Παπέ Αμπού Σισέ (Σενεγάλη), Ουί Τζο Χουάνγκ (Νότια Κορέα), Ινμπεόμ Χουάνγκ (Νότια Κορέα), ενώ τέλος από μία έχουν οι Άρης (Νίκολας Νκουλού-Καμερούν), ΠΑΟΚ (Αντρίγα Ζίβκοβιτς-Σερβία), Παναιτωλικός (Ντέρεκ Κορνέλιους-Καναδάς) και Ατρόμητος (Βαϊντί Κεχρίντα-Τυνησία).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News