Παναθηναϊκός: Θα χρειαστεί γερό στομάχι για το επόμενο βήμα

Παναθηναϊκός: Θα χρειαστεί γερό στομάχι για το επόμενο βήμα

Του καλοκαιριού τα καμώματα… Ο Παναθηναϊκός δεν αναπλήρωσε Μήτογλου, Χεζόνια και δημιούργησε ρόστερ το οποίο είναι αμφίβολο εάν μπορεί (πάντα σε συνάρτηση με τα θέλω του προπονητή και στις δύο πλευρές του παρκέ) να ακουμπήσει σε σταθερή βάση το μπάσκετ της ισορροπίας που ψάχνει χρόνια και ουσιαστικά αποτελεί διαβατήριο για τη κορυφή.

Σαφέστατα συνιστά επιτυχία το ότι το τριφύλλι ενίσχυσε εδώ και δύο χρόνια τον κορμό των γηγενών αθλητών με ποιοτικές προσθήκες από την πιτσιρικαρία, γεγονός που προσδίδει εξέχουσα σημασία στην εξελικτική πορεία του.

Όμως είναι προφανές ότι σε σημαντικές αποφάσεις για θέσεις-κλειδιά, το τιμ που ανέλαβε να ολοκληρώσει τη στελέχωση δεν είχε φαντασία, ούτε έδειξε πίστη στη δυνατότητα βελτίωσης μέσα από το «πρόγραμμα» της ομάδας, ακόμα θυμόμαστε τον κόουτς Πρίφτη να δηλώνει απογοητευμένος τον χειμώνα που του έδιωξαν τον…Κέντρικ Πέρι.

Θα χρειαστεί τόλμη και γερό στομάχι για το επόμενο βήμα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News