Παναθηναϊκός: Τεράστια αύξηση στα μέλη - Η δήλωση Μαλακατέ

Παυλόπουλος: «Εγώ θα αποχωρήσω από τη νομική ομάδα, αν ψηφιστεί το ''όχι''» (vid)

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έφτασαν τους 8.347 και συνεχίζουν τις μαζικές εγγραφές/ανανεώσεις για να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το «τριφύλλι».
Οι «αιώνια» πιστοί αγκαλιάζουν το Σύλλογο και δείχνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού A.O. κ. Τάκης Μαλακατές είπε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεχή βοήθεια και στήριξη στη μάνα του λόχου. Ο αρχικός μας στόχος για 10.000 μέλη όλο και πλησιάζει. Συνεπείς σε όσα υποσχεθήκαμε, ανακοινώνουμε ότι το μέλος μας που θα εγγραφεί ή θα ανανεώσει υπ’ αριθμόν 8.000 μαζί με ένα ακόμα μέλος που θα προκύψει μετά από κλήρωση θα συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι στο δείπνο έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 της πρωταθλήτριας ομάδας βόλεϊ ανδρών ενώ θα παραλάβουν και από ένα Green Pass δωρεάν. Σε περίπτωση που είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας τότε θα λάβουν μια εμφάνιση Hernandez.

Όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί. Όλο μαζί μπορούμε. Ζήτω ο Παναθηναϊκός μας!»

Οι τρόποι εγγραφής/ανανέωσης μελών είναι οι εξής:

Ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/eggrafi/ananeosi-melous-2022/2023/

Από το γραφείο μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος).Οι ώρες λειτουργίας είναι 09:30-17:30, Δευτέρα με Παρασκευή και το τηλέφωνο είναι 2114117600.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των Season Passes και των καρτών PAO FOR ALL.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News