Παναθηναϊκός: Τέλος οι μεταγραφές από Ευρωλίγκα - «Πιέζει» ο χρόνος και για τις άλλες αγορές!

Ξέσπασμα στην κερκίδα για το 0-11 της Μονακό: «Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα»

Δεν έχει τη δυνατότητα να ψωνίσει παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, ενώ στενεύουν τα περιθώρια και για τις άλλες αγορές.

Ο Αϊζάια Τέιλορ και ο Ακίλε Πολονάρα ήταν οι δύο τελευταίοι (χρονικά) παίκτες που μετακινήθηκαν από μία ομάδα της EuroLeague (Αναντολού Εφές) σε άλλη (Ζάλγκιρις) για το 2022/23.

Κι αυτό γιατί τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 19:00 έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο που επέτρεπε τις μετακινήσεις παικτών εντός της διοργάνωσης.

Πλέον, ο μόνος τρόπος ενίσχυσης αφορά σε αθλητή που δεν έχει αγωνιστεί φέτος στην EuroLeague με άλλη φανέλα. Είναι σαφές πως η δεξαμενή παραμένει μεγάλη, πλην όμως δεν περιλαμβάνει γνώριμες -μεταξύ των ομάδων- περιπτώσεις.

Για την ιστορία, οι μεταγραφές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ολοκληρώνονται την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 σύμφωνα με τα bylaws της EuroLeague Basketball.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News