Παναθηναϊκός: Τέλος από το ρόστερ παίκτες που αντιδρούσαν

Παναθηναϊκός: Η... λεπτομέρεια στα πράσινα αποδυτήρια φέτος!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας προπονητής ο οποίος θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στο σπορφμ, ο Σέρβος προπονητής δεν θέλει να έχει παίκτες στο ρόστερ οι οποίοι θα κάνουν παράπονα όταν δεν παίζουν ή θα γκρινιάζουν όταν δεν είναι βασικοί.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των Βιγιαφάνες, Καρλίτος, Χταζηγιοβάνη οι οποίοι μπορεί να είχαν στοιχεία που άρεσαν στον Γιοβάνοβιτς όμως η συμπεριφορά τους δεν ήταν αυτή που ήθελε ο κόουτς και μοιραία αποχώρησαν από τον Σύλλογο.

Ειδικά η περίπτωση του Βίγια σήκωσε μεγάλη συζήτηση καθώς πολύ πίστευαν ότι άξιζε μία θέση στο φετινό ρόστερ των Πρασίνων.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι πολύ δίκαιος και έχει ξεκαθαρίσει ότι θα παίζουν πάντα οι καλύτεροι ανεξάρτητα από το όνομα ή την ποιότητα του καθένα.

Άλλωστε, αυτές οι πράξεις είναι που έχουν φτάσει ως εδώ τον Ιβάν ο οποίος λατρεύεται από τους παίκτες και έχει τον απόλυτο έλεγχο στα αποδυτήρια.

Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία των 9 μεταγραφών

Τριπλή ισοβαθμία στα 4,5 εκατ. ευρώ έχουν τρεις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, αναφορικά με το market value. Πόσο θεωρείται η αξία και των εννέα παικτών που ήρθαν την περασμένη περίοδο στο Τριφύλλι;

Οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Μπερνάρ έχουν ίδιο market value το καλοκαίρι που αποκτήθηκα από τον Παναθηναϊκό στα 4,5 εκατ. ευρώ! Σύμπτωση;

Ακολουθούν ο Μάγκνουσον στα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Τσέριν λόγω του νεαρού της ηλικίας του στα 2 εκατ. ευρώ. Δείτε παρακάτω τη λίστα:

Παναθηναϊκός
Σπόραρ 4,5 εκατ.
Βέρμπιτς 4,5
Μπερνάρ 4,5
Τσέριν 2
Τρουιγέ 1,5
Τσοκάι 1,2
Γκανέα 700.000
Μάγκνουσον 2,5
Λοντίγκιν 500.000
Σύνολο: 21.900.000

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News