Παναθηναϊκός: Ταλέντο στην επίθεση για διαδοχικές 100άρες στο Πρωτάθλημα!

Πρίφτης: «Προπονητής του Παναθηναϊκού για την επόμενη χρονιά!»

Ακόμα λείπουν κομμάτια του παζλ (αποκτήθηκε μεν ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Ντίνου Μήτογλου, θα δούμε πως θα ανταποκριθεί ο Οκάρο Ουάιτ, μα λείπει ακόμα ο βασικός πόιντ γκαρντ, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Χεζόνια και τον βοηθητικό ψηλό) μα γίνεται σαφές πως φτιάχνεται ρόστερ που του χρόνου εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα θα φτάνει διαδοχικές 100άρες.

Υπάρχει πολύ ταλέντο στην επίθεση, σκεφτείτε πως δείχνει να περισσεύει ο Τι Τζέι Μπρέι που έκανε εξαιρετικά πλέι-οφ ξεχνώντας να αστοχήσει έξω από τα 6.75.

Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εντελώς ρόδινα για τον κόουτς Πρίφτη, αφού η μη έκδοση ελληνικού διαβατηρίου στον Σαντ Ρος θα αφήσει στην ομάδα οκτώ ξένους, δύο εκ των οποίων θα παίζουν μόνο στην Ευρωλίγκα εκτός κι αν αλλάξει η νομοθεσία στη Basket League.

Yπάρχουν και αγωνιστικά ζητήματα, π.χ πως θα διαχειριστεί ο προπονητής τους Χεζόνια, Νέντοβιτς, Πέρι, Μπρέι, Μέικον που θέλουν μπάλα στα χέρια τους κι είναι παιδιά που για να σκοράρουν πρέπει να πάρουν ρυθμό μέσω συνεχόμενων προσπαθειών.

Πέρσι οι συχνοί τραυματισμοί άφηναν πεδίο ελεύθερο στον Χεζόνια να κάνει τα…δικά του, αλλά ο Νεμάνια επιστρέφει δριμύτερος και δίπλα σε αυτόν προστέθηκαν κι άλλοι σκόρερ, σαν τον Μεϊκόν.

Επιπλέον ο Πέρι είναι άγνωστο αν θα προσαρμοστεί σε ρόλους Ευρωλίγκας, όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες που έρχονται από το Eurocup, ενώ κανείς δεν βάζει στοίχημα για το αν ο Οκάρο Ουάιτ μπορέσει να μπει στα παπούτσια του Ντίνου που ήταν από τους ηγέτες της ομάδας κι από τις πιο χρήσιμες μονάδες της.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News