Παναθηναϊκός: Ταιριαστός ο Μήτρου Λονγκ

Θέλει Μήτρου Λονγκ ο Ιτούδης - Η σύνδεση με Παναθηναϊκό!

Ατόνησε το θέμα για τον Ναζ Μήτρου-Λογγκ όταν προ ημερών οι Ιταλοί ανέφεραν ότι ο ομογενής άσος έχει βολιδοσκοπηθεί από το τριφύλλι.

Θεωρούμε ότι για τον Παναθηναϊκό και το πρότζεκτ που θα ξεκινήσει εκ του μηδενός το καλοκαίρι ο παίκτης αποτελεί καλή λύση.

Μπορεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού να έχει κυκλώσει τον δοκιμασμένο Ναζ ως τον παίκτη που θα κληθεί να βοηθήσει την ημέρα που ξημερώνει.

Τα «χοντρά» λεφτά θεωρούμε ότι πρέπει να πέσουν για τον βασικό πλέι μέικερ (λογικά ο Πάρις Λι θα έρχεται από τον πάγκο), μα με τον Μήτρου Λονγκ στο «2» και τους Λι, Νέντοβιτς, Μέικον ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται ένα πόιντ γκαρντ μακριά από τη δημιουργία μιας καλής περιφερειακής γραμμής που θα δίνει χώρο και χρόνο σε όλους, σε άλλη μια χρονιά αναδόμησης, δεδομένου ότι ο Ναζ μπορεί να συνυπάρξει με όλους και να χρησιμοποιηθεί από βασικός σούτινγκ γκαρντ έως executive shooter και αιχμή στο transition.

Ωστόσο για τα μεταγραφικά έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News