Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για την ενδεκάδα με Βόλο

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για την ενδεκάδα με Βόλο

Ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να κλείσει τις πληγές που του άνοιξαν οι δυο σερί εκτός έδρας ήττες (αμφότερες με σκορ 1-0 από ΠΑΣ και Άρη), ωστόσο ο… απόλυτος και πρωτοπόρος Βόλος μόνο αμαχητί δε θα παραδοθεί.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μπει με το… δεξί στο πρωτάθλημα με τη νίκη επί του Απόλλωνα, όμως ακολούθησαν οι ήττες στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ και στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη.

Αντίπαλός του είναι ο… πρωτοπόρος Βόλος που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στις πρώτες αγωνιστικές και έχει παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στους «πράσινους».

Τα τελευταία νέα για την ενδεκάδα με Βόλο

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέραν των γνωστών απουσιών των Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Μπεκ και Σιδερά δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο τη νίκη. Εκτός αποστολής έμειναν εκ νέου οι Μπουζούκης, Αγιούμπ και Ενγκαμποτό, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του 59χρονου τεχνικού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Παναθηναϊκός – Πιθανή ενδεκάδα: Διούδης ή Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουανκάρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ, Λούντκβιστ, Παλάσιος, Καρλίτος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News