Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για την ενδεκάδα με Ολυμπιακό

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-1: Η κριτική των παικτών του τριφυλλιού

Την υπέρβαση καλείται να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, περιμένοντας την έκβαση στην υπόθεση πλαστογραφίας στον Άρη.

Το παιχνίδι τουλάχιστον για τους γηπεδούχους μόνο αδιάφορο δεν είναι, αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο Άρης στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση πλαστογραφίας του Μπόρσε Λάσκοφ (αν και ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη).

Με ενδεκάδα… ανάγκης και 4-3-3 θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απόψε στη Λεωφόρο.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Χριστογεώργος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μολό, Σάντσες, Βέλεθ και Χουάνκαρ. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος και Σανκαρέ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ενγκμπακοτό, Βιγιαφάνιες και Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Καραγιάννης, Σαβιέρ, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Καρλίτος και Ιωαννίδης. Εκτός έμειναν οι Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Νιάς, Σένκεφελντ, Καμπετσής (για πειθαρχικό παράπτωμα), Κουρμπέλης, Χατζηγιαννάκης, Χατζηθεοδωρίδης και Αγιούμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News