Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο

Τι περιμένει από Nova και Cosmote o Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ακόμη δεν έχει λύσει το… τηλεοπτικό του μέλλον, με τον Γιάννη Αλαφούζο να κινείται προς δύο κατευθύνσεις.

Μία από τις εκκρεμότητες για τη νέα σεζόν αφορά στο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Η σύμβαση με τη Nova είχε μονοετή διάρκεια, έληξε μετά τα πλέι οφ και έκτοτε δεν έχει πραγματοποιηθεί επαφή για την ανανέωσή της.

Η διοίκηση του Τριφυλλιού έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Cosmote, περισσότερο στο πλαίσιο μιας κεντρικής διαχείρισης στη Superleague Interwetten έστω και με μικρό αριθμό ομάδων παρά για μεμονωμένη συνεργασία.

Ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο δεν αποκλείει μία νέα προσέγγιση με τη Nova τις προσεχείς εβδομάδες, με τον Γιάννη Αλαφούζο να μην βιάζεται, πιστεύοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα συνάψει μία συμφωνία με πιο ευνοϊκούς όρους σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, σύμφωνα με τη Livesport.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News